НАШИ СИМПАТИЗЕРИ О НАМА

 

 

НАШИ СИМПАТИЗЕРИ О НАМА !

Председниче Странке Руса Србије ,Драгане Цветковићу.Ваша љубав према отадђбини,неговање патриотизма,поштовање историјских и ратних традиција и отимање од заборава догађаја славне Српске историје.Патриотизам је велика љубав,према својој земљи и историји и без ње нема напретка друштва ни боље будућности народа.

Патриотизам је та снага која рађа,љубав према отађбини,а која се постиже тимским радом кроз све институције система и патриотска удружења,Ви сте председниче Цветковићу показали да патриотизам треба неговати и стално развијати али то не може један човек,једна странка или једно удружење како мисле поједини утописти.Захвални смо што Вас је подржао један човек који ваоли Србију а његова храброст да пред таквим званичницима ,упита да ли има Србина,а наши званичници ћутали,нашао је у Вама ПАТРИОТУ,господине Цветковићу,ваш пријетељ а уједно и наш пријатељ,бивши амбасадор Русије у Србији господин Александар Конузин.

Господин Александар Конузин је ценио Ваше залагање за ваше сународнике и очување традиције погинулих за ослобађање Београда од фашистичке Немачке где су војници Црвене Армије дали 976 живота,а 6000 је рањено...Ви то нисте заборавили!

Традиција није за нас ствар прошлости,како се често говори,или музејска постава,већ живи организам који нас чини самосвесним ,словенским и поносним народом,препознатљивим у односу на било које друге народе.

Једном сте написали,васпитавајмо себе и младе,а васпитавајмо и своју децу у духу да вечно чувамо и негујемо традицију,која је проистекла из националне културе,а наша култура је настала на темељима наше Светосавске,Православне хришћанске Вере.

Бити човек Православац и Србин никада није било лако.Данас је можда најтеже,али на муци се познају јунаци,морамо да истрајемо да би живели.

И НЕКА ТАКО БУДЕ! ЈАКЕ ТРАДИЦИЈЕ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО ДА ОПСТАНЕМО!

                                                                                                                                                   Драган Јеличић